Vertrokken vanuit de oase van rust, jouw tuin naar de ultieme beleving centraal in die tuin jouw zwembad.

In 2008 startte Wout Evens met zijn passie voor tuinaanleg het bedrijf tuinaanleg Wout Evens. Het bedrijf groeide als snel uit zijn voegen en zo werd er nagedacht over uitbreiding naar 1 specifieke tak luxe zwembaden. Meer specifiek luxe kunststof zwembaden. De vraag voor deze zwembaden waren net te groot en daarom gingen ook beide broers helpen in het zwembaden bedrijf. Vanaf 2020 is er nu ook een apart bedrijf genaamd aqualuxe zwembaden met als missie iedere dag mensen gelukkig te maken met een zwembad in hun tuin.

Vraag uw gratis offerte aan

Aqualuxe ZwembadenVan waar komt die naam?

We streven met aqualuxe altijd naar dat tikkeltje extra. Zo proberen we onze communicatie strak te houden en altijd de klant eerst te zetten. We streven ook naar luxe en ontzorging. We geven u als klant geen extra zorgen, enkel extra ontspanning. U moet enkel nadenken over ontwerp, of u jetstreams laat inbouwen of zelfs eventuele een plage. Wij doen al de rest. Dat zorgt voor rust en tijdsbesparing. En beide zijn onbetaalbaar. Vandaar luxe aan het water – aqualuxe.

Dromen...Het mag nog!

We hebben allemaal een zware periode achter de rug. Corona heeft er ons op gewezen dat we ons huis, thuisje, boompje en beestje moeten koesteren. We denken bij aqualuxe dat we daar nog iets aan kunnen bij brengen namelijk een hoog duurzaam ecologisch luxe zwembad. Als u vandaag besteld dan kan u in principe al in April beginnen met zwemmen in uw verwarmd HDPE-UV zwembad. Zalig toch.

Vraag uw gratis offerte aan

Opgroeien met of zonder zwembad?Een wereld van verschil.

Ten huize familie Evens hadden we het geluk dat we opgegroeid zijn met zwembad. Dit zwembad was ook een huzarenstukje. Om de kosten te drukken kozen we eerst een opstaand zwembad. Maar al snel bleek dat dit niet voldoende was voor 3 ravottende jongens. Dus graven maar en een zwembad in de grond. Ook hier keek men nog altijd naar de kosten. Er werden steunwanden gebouwd waar daarna een liner als zwembad in de grond kwam. De eerste keer hadden we een lek. De tweede keer lukte het wel. Na 5/6 jaar kregen we plooien in onze liner. Ook kleine scheurtjes en osmose aan de rand. Alle klassieke zaken van een liner. Tuinen Wout Evens zorgde voor een nieuw zwembad. Nu kunnen de kleinkinderen er in spelen.

Vraag uw gratis offerte aan

Vul hier uw gegevens en we gaan van start met het maken van uw zwembad.

  Aqualuxe Zwembaden

  Wil jij ook een zwembad waar je trots op kan zijn?
  Maak een afspraak.

  Vraag uw gratis offerte aan
  Bel ons op

  Aarzel niet om even te bellen.

  0474/94.47.48

  Stuur een e-mail

  Stel gerust al jouw vragen.

  hello@aqualuxe-zwembaden.be