Er zijn veel verschillende redenen om een kunststof zwembad te kopen. De voornaamste reden is dat men heel flexibel is in vorm en structuur. Bij ieder gesprek met een klant proberen we het maximale voor de klant er uit te halen en dat begint natuurlijk bij de plaats waar het zwembad moet komen. We bekijken dan samen de mogelijkheden en geven professioneel advies. Het leuke aan een kunststof zwembad is dat je ook het kleur van het water kunt kiezen. Voor de duidelijkheid je kiest de kleur aan de binnenkant van het zwembad. Indien je kiest voor de kleur wit voor de binnenkant van je kunststof zwembad dan krijg je een zeer licht blauwe kleur qua zwembad maar kies je voor grafiet kleur dan krijgt jouw zwembad een groene kleur. Zo breng je het tropische effect naar je tuin. 

Nog meer redenen om een kunststof zwembad te kopen. 

De 20 jaar garantie op uw zwembad is voor zowel u als voor ons een geruststelling. Is dat moeilijk te geloven dan kijk maar eens naar raamkozijnen of andere producten uit kunststof. De meeste geven net zoals wij 20 jaar garantie. De keuze van hoe dat zwembaden worden gefabriceerd worden zorgt voor deze langdurige garantie. U kan daardoor echt zeer lang genieten van uw zwembad zonder enige zorgen. 

Een kunststof zwembad is zonder liner of folie dat zorgt voor veel minder kopzorgen. Zoals hierboven vermeld is onze garantie gezet op 20 jaar. Waarom kunnen zwembaden met folie of liner dat niet garanderen. Deze zwembaden zijn heel anders opgebouwd dan de kunststof zwembaden, de folie of liner die er in moet kan scheuren. En na enkele jaren zal de folie en liner ook gaan verkleuren en daar zijn verschillende redenen voor te veel chloor en te veel zonlicht. Natuurlijk kan het ook verkleuren door te veel vuil. Maar over de vergelijking van de zwembaden kan u meer hier vinden.

Zwembad kopen daar moet je nu meer dan 6 maanden op wachten. 

We horen dit wel vaker bij onze klanten dat als je tegenwoordig een zwembad besteld dat er dan zeer lange wachttijden zijn voor dat je zwembad er effectief is. Dankzij transparantie in ons bestelproces weet je perfect waar je je bevindt in het bestelproces. Eenmaal besteld krijg je een overzicht wanneer het luxe zwembad gebouwd wordt en de verwachte datum om het zwembad in te bouwen. Wanneer je zwembad gemaakt is, wordt het op 1 dag geleverd en afgewerkt. Het snelste dat we hebben kunnen leveren was op 4 dagen tijd. Dus dag 1 beslist, 2 dagen zwembad bouwen en op de 4de dag geleverd en geplaatst. Zo snel kan het dus gaan.